• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

18 Nisan 2010 23:33

Çubuk’ta Asfalt Çalışmaları Başladı

asfalt calismasi cubukÇubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi.

Yağışların mevsim normallerin üzerinde seyretmesi ve ilçede yapılan doğalgaz çalışmaları, kanal çalışmaları, TEDAŞ’ın enerji nakil hatlarını yer altına alması gibi nedenlerle yollarda büyük hasarlar meydana gelirken Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yapılan çalışmaları zaman zaman yerinde inceleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yağışlardan ve alt yapı çalışmalarından dolayı yollarda büyük tahribatlar meydana geldiğini söyleyerek, sorunun çözümü için asfalt yama çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi. Yerel seçimlerin ardından geçen  bir yıllık süreçte yaklaşık 31 bin 409 ton asfalt serimi yapıldığını söyleyen Başkan Özden, ’’Hangi mahallelerimizde asfalt ve yama çalışması gerekiyor bunların hepsini biliyoruz. Gerek kendi çalışmalarımızla, gerekse Büyükşehir Belediyemizin de verdiği desteklerle bu sorunları en aza indirmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz, bir plan dahilinde yaşanan sorunları ya da talepleri değerlendirerek gerekeni yapıyor’’dedi.

Yıldırım Beyazıt mahallesinde yama ve tam kaplama asfalt çalışması gerçekleştiren Çubuk Belediyesi ekipleri, çalışmalar sırasında 7 bin ton asfalt kullandı. Ekipler, önümüzdeki hafta içinde de, Cumhuriyet, Atatürk ve Barbaros mahallelerinde kıştan kalma bozuk asfalt ve kilitli taşı onaracak.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.