• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

31 Ekim 2010 15:16

Çubuk’ta Besiciler Toplantı

Ankara da kurban kesimimin en çok yapıldığı yer olarak gösterilen Çubuk’ta, kurban satışı ve kesimi yapan besi çiftliği sahiplerine yönelik ‘Müşteri Memnuniyetinin Artırılması’ konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

cubuk hayvan web

‘Müşteri Memnuniyetinin Artırılması’ konulu toplanın açılışında konuşan Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürü Orhan Ünal, Belediye Başkanı Lokman Özden’in talimatı ile Zabıta, Sağlık İşleri, Destek Hizmetleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüklerince ilçede ‘Kurban Kurulu’ oluşturulduğunu söyledi. Bayram öncesi eksikliklerin giderildiğini belirten Ünal, müşteri memnuniyetinin yüzde 100 sağlanması için kurban satışı ve kesimi yapan esnafa büyük görevler düştüğünü kaydetti. Ünal şöyle konuştu:   “İlçemiz, Ankara’nın en çok kurban satışı yapılan ve en çok kurban kesilen ilçesidir. İlçemizde bulunan yaklaşık 40 ahır kurban kesimi için belediyemiz tarafından uygun görülmüştür. Bu ahırlarımızda kurban kesimi için birer küçük mezbahana oluşturulmuştur. Ayrıca buralarda oluşturulan parçalama yerleri ve küçük sosyal donatılar müşteriler için hizmet vermektedir. Biz belediye olarak geçtiğimiz yıl yaptığımız çalışmalarla birlikte bir de müşteri memnuniyetini ölçmek için anket yapmıştık. Müşterilere ve esnafa yönelik yaptığımız anketlerimizde yüzde 90 müşteri memnuniyeti ortaya çıkmıştı. Biz bu oranı nasıl yüzde 100 yapabiliriz onun çalışmasını yapıyoruz” diye konuştu.

Sağlık İşleri Müdürü Bekir Kılınç, esnaftan sağlık ve hijyen konusunda taviz vermemelerini istedi. Müşteri memnuniyetini artırmanın yol ve yöntemlerini de anlatan Kılınç, ‘İlçemizde besici ve kasap esnafının çok olması nedeniyle Kurban Bayramı’nda kurbanlık kesimi için yetişmiş kasap sıkıntısı çekmeyen tek ilçedir. Personelin giyim kuşamı ile sağlık ve hijyen konusunda yapılacakların en üst seviyeye çıkartmamız gerekmektedir. Belediye olarak kesim yapılan yerlere dağıtılmak üzere kurban etlerinin konulması için ayrı, sakatat için ayrı ve deri için ayrı poşet bastıracağız. Ayrıca bize gelen talepler doğrultusunda kesim yapılacak alanlarda kullanılmak üzere kapalı çadırlar da temin edeceğiz. Yapacağımız uygulamaların hepsi müşteri memnuniyeti, sizlerin satışlarını daha çok artırmak ve dolayısı ile ilçemiz içindir’ dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.