• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

25 Kasım 2009 22:30

Çubuk’ta Değişim Hareketi

TDH AHMET GUMUSBOGA TDH (Türkiye Değişim Hareketi) Partisi Çubuk İlçe Başkanı Ahmet Gümüşboğa seçildi.

Siyasete CHP ve SHP yönetim kurulu üyesi olarak başlayan Gümüşboğa; Baykal ile iktidar olunmayacağını düşündüğümüz için CHP den toplu istifa ettik. Biraz siyasete ara verdikten sonra Ankara İl başkanı Durak Karabulut’tan teklif geldi. Israr ettiler, kabul ettim. Ortada kurulmuş bir parti yok. Şuan partimiz kurulum aşamasında, biz de Çubuk’ta TDH partimizin ilçe teşkilatını ve yönetimini kuracağız. İlçe binamız mevcut. Hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Ben samimiyim. Hizmet için kabul ettim” ifadelerini kullandı.

ALTERNATİF BİZİZ

Siyasete CHP Belediye Meclis Üyeliği 1980 SHP ilçe başkanlığı, daha sonra CHP ilçe başkanlığı ile başlayan Gümüşboğa; “Türkiye’de seçmen, işçi, memur, emekli, köylü, iktidardan memnun değil. Neden alternatifi yok. Vatandaşın düşüncelerini yansıtacak bir parti yok. Halkın arayışına cevap verecek parti de yok. Onu da biz başaracağız. Alternatif biziz. Sarıgül’ün merkezde herkese mesafesi aynı herkes ile çok iyi bir diyalogu var. Türkiye’nin Sarıgül’e ihtiyacı var. Sarıgül’e her konu da güveniyoruz. Onun kapasitesi de yeterince var. Biz ilçemize hizmeti zamanında getirdik. TDH ile Mustafa Sarıgül rüzgarı eserse iktidar olduğumuzda Çubuk’a en iyi hizmet getireceğimizi de vatandaş bilir. Çubuk hiçbir destek olmadan kendi kendine bu hale geldi. Yol ve imar konusunda Çubuk kötü durumda” diye konuştu.

ÇUBUK BAŞKENTİN ARKA BAHÇESİ OLACAK

Çubuk’u başkentin arka bahçesi yapacaklarını belirten Gümüşboğa, “Çubuk’ta göz dolduracak yerlerimiz var. Ama hiç tesisimiz yok. Baraj ve Karagöl’de vatandaşın oturup yemek yiyeceği tesis yok. Reklâmlarımızı çok iyi yapmamız gerekir. Hükümetten destek almamız lazım. İstemesini bildikten sonra her türlü hizmet alınır. Çubuk’tan küçük ilçeler meclise milletvekili sokarken, Çubuk, senelerden beri meclise milletvekili sokamamıştır. Bunu başarmalıyız. Çubuk’u daha sevmek ise, ben Çubuk’u çok seviyorum. Çubuk milliyetçisiyim. Türkiye’yi seviyorum. Türkiye milliyetçisiyim. Sayın Sarıgül, işadamları ve tanınmış siyasetçilerle bir araya gelerek oluşturdukları partimizi, 06 Ocak 2010’da Ankara’da düzenleyeceğimiz bir mitingle tanıtacağız. Türkiye’ de değişim zamanı geldi” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.