• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

07 Ağustos 2011 11:42

Çubuk’ta Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Çubuk’ta Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Çubuk’ta yaklaşık bir yıl aradan sonra doğalgaz çalışmaları yeniden başladı.

İlçede yapılacak doğalgaz çalışmaları hakkında basına bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, geçtiğimiz hafta Başkent Doğalgaz Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan ile ilçede yürütülecek doğalgaz çalışmaları hakkında görüştüğünü söyledi.

Başkent Doğalgaz tarafından ihalesi yapılan çalışmalarda ilk etapta 8 kilometrelik bir hattın döşeneceğini kaydeden Özden, şunları kaydetti:

“İlçemizde yürütülen çalışmalar hakkında Başkent Doğalgaz Genel Müdürü Sayın Kırşan’la geçtiğimiz hafta görüştük. Vatandaşlarımızın doğalgaz beklentilerini iletirken, ilçemizde yürütülen alt yapı çalışmaları ve akabinde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarıyla doğalgaz çalışmalarının paralel gitmesi talebimizi kendilerine ilettik. Bunun üzerine çarşı merkezinde sıralı sokaklar olarak bilinen 1’den 11’inci sokağa kadar olan kısımda isteğimiz doğrultusunda doğalgaz çalışması yapıldı. Şuanda da Yıldırım Beyazıt Mahallemizde İbni Sina Caddesi ve Samur Kent civarında doğalgaz çalışması devam ediyor. Burada şuana kadar 250 servis hattı bağlantısı yapıldı. Yaklaşık 100 servis hattının daha bağlantısının gerçekleştirilmesi planlanıyor “dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.