• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

25 Eylül 2016 14:35

Çubuk’ta Elmas Oto Güven Kazandı

Çubuk’ta Elmas Oto Güven Kazandı

Çubuk’ta birçok otomobil markaların tamiri ve bakımı yapıldığı ve bir çatı altında servis hizmeti veren “Elmas Oto Tamir ve Bakım Servisi” açıldı.

Çubuk’ta müşterilerine uygun fiyat ve tamir garantisiyle imkan sunduklarını belirten Elmas Oto Tamir Bakım Servisi Arif ve Bayram Usta “Bizlere imkan fırsat verilirse bir çok iş başarabiliriz. Sanayimizde böyle olanaklar mevcut. Müşterilerimiz bize gönül rahatlığı ile otomobillerini emanet edebilirler. Müşterilerimizin otomobillerini kendi aracımız gibi düşünerek tamir ve bakımını yapıyoruz. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyeti. Maksadımız paradan önce güven kazanmak. Bizi tercih eden otomobil kullanıcılarını mağdur etmeden, uygun fiyat ve kaliteli işçilik ile tanıştırmak. Biz burada geçici değiliz. Sürekli buradayız ve zaten buralıyız. Bizim müşteriye yanlış yapmak gibi durumumuz söz konusu değil. Önceliğimiz bize emanet edilen aracı güvenli şekilde hareket eder şekilde teslim etmemiz. Sonuçta can taşıyor. Bunun farkındayız. Kimsenin kılına zarar gelemeyecek şekilde işçilik yapıyor ve emanetini teslim ediyoruz” diye konuştu.

Çubuk Sanayi Sitesinde günlük ortalama 10 ile 20 araca hizmet verebilen “Elmas Oto Tamir Bakım Servisi”nde: Mercedes, BMW, Audi, VW Binek, VW Ticari, Mitsibush, Alfa Romeo, Skoda, Opel, Ford, Cıtroen, Renault, Fiat, Hyundaı, Peugeot, Nissan gibi markalara hizmet veriliyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.