• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

25 Kasım 2018 16:49

Çubuk’ta huzur uygulamaları vatandaşı memnun etti

Çubuk’ta huzur uygulamaları vatandaşı memnun etti

Çubuk ilçe emniyet güçleri tarafından huzur uygulamaları kapsamında yapılan denetimler ilçe halkını memnun etti.

Güvenlik güçleri ekiplerince gece-gündüz ilçenin değişik bölgelerinde halkın huzur ve güvenliğinin korunması amacıyla genel güvenlik ve asayiş uygulaması yapılıyor.

Huzur uygulamaları kapsamında kolluk birimlerince ortaklaşa yapılan asayiş uygulamalarına İlçe Kaymakamı Uğur Sezer, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam ve İlçe Jandarma Komutanı Umut Gürses’in de yerinde denetimi vatandaş tarafından takdirle karşılandı.

Halkın can ve mal güvenliği için bu tür uygulamaların sürekli yapılacağını, suç ve suçluları takip altında tutacaklarını belirten Sezer, “Trafik ve asayiş uygulamaları ile birlikte umuma açık alanlar, park ve bahçeler ile okul çevrelerinde denetimleri artırdık. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için resmi ve sivil ekiplerle her türlü tedbiri alıyoruz.  Sokaklarda kolluk birimlerimizce yapılan denetimler arttırılak, sürekli alanda olunacak. Devlet vatandaş işbirliği ile Çubuk’un sağduyulu halkı sayesinde çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.

Denetimler esnasında vatandaş ve esnafın da sorunlarını dinleyen Sezer, ilçe halkını Çubuk’ta yapılan çalışmalar hakkında bilgilendiriyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.