• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

12 Mart 2009 00:05

Çubuk’ta Kaza 4 Ölü 4 Yaralı

Çubuk – Ankara karayolunda bir minibüsün kontrolden çıkarak karşı şeritten gelen otomobille çarpışması sonucu oluşan kazada, 4 kişi öldü, 4 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza gece saat 00.30 sularında Ankara – Çubuk yolu üzerinde meydana geldi. Çubuk’tan havalimanı istikametine giden 06 AG 653 plakalı Ford Transit minibüs, aşırı süratten ve dikkatsizlikten dolayı kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak orta refüjü aşarak karşı istikametten gelen 06 TTY 04 plakalı Doğan marka otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucu otomobilde bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüste ve otomobilde bulunan 4 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Kazanın hemen ardından olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edilen yaralılar tedavi altına alındı. Kazada otomobil içerisinde sıkışarak can veren sürücü itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kaza sebebiyle yol Çubuk istikametine tek yönlü olarak bir süre kapatıldı.

Alınan haberlere göre Ford Transit marka minibüs içerisinde alkollü içecek şişelerine rastlanıldığı belirtiliyor.

Kazada ölen 4 kişi ile yaralıların kimliği belli oldu.

Çubuk – Ankara yolunda, 06 TTY 04 plakalı otomobil ile 06 GA 653 plakalı minibüsün çarpıştığı kazada olay yerinde hayatını kaybedenlerin Halil Yalama, Ahmet Kara, Ramazan Yaman ve Ümit Demirhan olduğu belirlendi.

Yaralanan 4 kişiden ikisinin Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Emrah Korkmazer ile Mahir Atmaca’nın tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.