• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

08 Eylül 2010 07:31

Çubuk’ta Kaza

Çubuk’ta Baki Erdoğan (56) yönetimindeki otomobil, Kaya Küçük (39) idaresindeki domates yüklü traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile traktör ve otomobil şarampole devrildi. Kazada, 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı, tonlarca domates karayoluna dağıldı.

Meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kazada traktörün römorkunda bulunan tonlarca domates, yola ve şarampole saçıldı.

Edinilen bilgiye göre, Baki Erdoğan (56) yönetimindeki 06 YA 2217 plakalı otomobil, aynı istikamette giden Kaya Küçük (39) idaresindeki 06 CCA 84 plakalı domates yüklü traktöre, Yenice Mahallesi mevkiinde arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile traktör ve otomobil şarampole devrildi. Kazada, 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralanan traktör sürücüsü Kaya Küçük ve oğlu Mesut Küçük (17) Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılırken, otomobilde bulunan Baki Erdoğan, Nilgün Erdoğan (54) ve kızları Emel Karataş (25) Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yola saçılan domatesler çevredeki vatandaşların yardımıyla toplandı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu arada, Çubuk Akkuzulu Mahallesinde domates üretimi yapan Kaya Küçük’ün altı yıl önce benzer bir kazada eşini kaybettiği öğrenildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.