• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

18 Haziran 2013 16:06

Çubuk’ta Siyaset Hareketlenmeye Başladı

cubuk mhp ilce belediye aday adaylariÇubuk’ta Milliyetçi Hareket Partisi’nde 28 Mart’ta yapılacak belediye Başkanlığı seçimleri için aday adayları belli olmaya başladı.

Geçtiğimiz dönem MHP’de Mustafa Gökmen’den başka aday adayı çıkmazken bu dönem birden fazla aday adayının adaylık için yarışacağı MHP’ye şimdiden hareketlilik başladı.

MHP’den Çubuk belediye başkan adaylığı için birden fazla aday adayının ismi konuşuluyor.

28 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Adem Kisecik MHP’den belediye başkanlığı için aday adayı olacağını açıkladı.

Eski Yönetimde MHP ilçe Başkan Yardımcılığı yapan, ve geçen yerel seçimlerde MHP’den İl Genel meclis üyesi adayı olan Adem Kisecik yapılacak olan Yerel Seçimlerde belediye Başkanlığı için MHP’den aday adayı olacağını açıkladı.

Konu ile ilgili geniş açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağını belirtti.

Aday adayı olacağı kesin olan Mustafa Aydos’tan sonra Gümerdiğin Belediye Başkanı Ramazan Çatalkaya’da aday adayı olacağını belirtti.

Çubuk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Tamer’in de MHP’den belediye başkanlığı için aday adayı olduğu Çubuk kamuoyunda konuşuluyor.

Avukat Emrah Bal’ın da MHP’den aday adayı olacağı söylensede Emrah bal cephesinden henüz kesin bir açıklama yok. MHP’den bir dönem Milletvekili adayı olan Veli Metin’in ismi de kulislerde konuşuluyor.

MHP’de aday adaylıklarında sürpriz yaşanabilir. Son günlerin konuşulan sürpriz ismi ise Ankara eski Esnaf Odaları Başkanı Ali Rıza Ercan’ında aday adayı olabileceği konuşuluyor.  Ali Rıza Ercan tarafından bugüne kadar bu konuda bir açıklama olmamasına rağmen bazı çevrelerde aday adayı olabileceği ileilgili adının geçmesi sürpriz olarak değerlendiriliyor.

Çubuk MHP’de adaylık için birden fazla aday adayının çıkması MHP’ye canlılık getireceği ve şimdiden çekişmeli bir adaylık sürecinin yaşanacağı belirtiliyor.

Haber Refik Bayram

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • NECATİ ŞAHİN 17 Kasım 2013 19:16 CEVAPLA

    F A R K E T M E Z…