• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

18 Eylül 2011 10:25

Çubuk’ta Trafik Kazası: 15 Yaralı

cubuk trafik kazasi

Çubuk’ta Trafik Kazası: 15 Yaralı

Çubuk’ta trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çubuk-Ankara yolu Sünlü Mahallesi Kavşağı’ndaki kazada, Çubuk’tan Sünlü istikametine dönen Durali Simsar yönetimindeki 06 CEY 56 plakalı otomobil, Ankara’dan Çubuk istikametine giden Mehmet Yıldırım yönetimindeki 06 VPP 63 plakalı minibüs ve Ömer Karakoç yönetimindeki 06 P 5588 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada, Ömer Karakoç ve aynı araçta bulunan Hamit Çalışkan, minibüste bulunan iki yaşındaki Fatma Nur Bicel, Yasemin Öztürk, Mehmet, Çiğdem, Dudu, Mertcan Yıldırım, Makbule, Ali Osman Vurucu, Emirhan, Yasemin Öztürk, Satıa Bilici ve Emel Kiraz ile otomobil sürücüsü Durali Simsar yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine ve çeşitli hastanelere kaldırıldı.

 

Vatandaş Trafik Lambası İstiyor

Sık sık kazaların yaşandığı ışıksız kavşakta festivalden dönen üç araç kaza yaptı. Bölgede yaşayanlar, tüm girişimlerine rağmen kavşağa ışık konmamasına isyan etti. Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’nden dönen üç araç, ilçenin çıkışında Ankara Bulvarı Sünlü kavşağında kazaya karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar Ankara’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polisin güvenlik önlemi aldığı Ankara Bulvarı’nda trafik bir süre aksadı. Belediyeden gelen aracın kaza yapan araçla yola saçılan cam parçalarını temizlemesinin ardından trafik normale döndü.

Kaza sonrası olay yerinde toplanan vatandaşlar, kavşakta ışık bulunmamasına tepki gösterdi.

Mahalle sakinlerinden Mustafa Göç, kavşakta her gün birkaç kez kaza yaşandığına dikkat çekerek, “Çubuk yolu genişletildi ama trafik lambaları olmadığı için kazalar arttı. Buraya bir an önce ışık konulmasını istiyoruz.” dedi.

Zekeriya Aslan ise, yetkililere konuyu iletmelerine karşın bir sonuç alamadıklarını aktararak, “Ben öğrenci servisi kullanıyorum. Burada karışacağımız bir kazanın bedeli nasıl ödenecek. Daha fazla kaza yaşanmadan burada önlem alınmalı.” diye konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • fatma nur bicel 19 Mart 2012 21:16 CEVAPLA

    bende bu kazanın içindeydim ve çok korktum allah kimsenin başına vermesin