• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

19 Kasım 2010 11:27

Çubuk’ta Trafik Kazası: 4 Yaralı

Çubuk – Sirkeli de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

cubuk trafik kazasi

Sirkeli mahallesinde bir otomobille bir kamyonetin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Sirkeli’den Çubuk istikametine giden Serdar Benli yönetimindeki 06 SE 829 plakalı otomobille, Sirkeli yönüne giden Erdoğan Özay yönetimindeki 06 AJ 370 plakalı kamyonet, iddiaya göre otomobilin şerit ihlali yapması nedeniyle çarpıştı. Çarpışma sonucu kamyonette bulunan Erdoğan Özay ile eşi Selma Özay, otomobil sürücüsü Serdar Benli ve otomobilde bulunan bir kadın yaralandı.

Erdoğan Özay sıkıştığı kamyonetten itfaiye ekipleri tarafından çıkartılırken, yaralılar Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrası iki araç da hurdaya döndü.

Kamyonet sürücüsü Erdoğan Özay’ın yakınları kaza yerine akın ederken, Özay’ın ağabeyi, kardeşinin kurbanını kestikten sonra Sirkeli’deki evine doğru seyrettiğini, kazanın, karşı yönden gelen otomobilin süratli olmasından ve karşı şeride geçmesinden kaynaklandığını söyledi. Çubuk Jandarma Komutanlığı, kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.