• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

24 Aralık 2010 19:17

Çubuk’ta Yılın Personellerine Ödül

Çubuk belediye çalışanları arasında yılın personelleri seçilerek ödüllendirildi.

 lokman ozden

Çubuk Belediyesi birimlerinde yapılan çalışmalar neticesinde, her birimde başarılı personel seçilerek yılın personeli olarak ödüllendirdi. Görevleri sırasında mesai mefhumu gözetmeden çalışarak görevlerini başarıyla yaptıkları için Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından 2010 yılının en iyi personelleri olarak seçilen personel, teşekkür belgesi, plaket ve 4 gün tatil ile ödüllendirildi.

Birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ödül töreninde konuşma yapan Başkan Özden, göreve geldiği gün yaptığı konuşmayı hatırlatarak, ‘Biz göreve geldiğimizde çalışan tüm personelin, nereli olduğuna, hangi siyasi düşünceye sahip olduğuna ve kimin adamı olduğuna bakılmaksızın sadece çalışmalarına bakılacağını söylemiştim ve böylede yapıyoruz. Doğru dürüst ve özverili çalışan personelim kim olursa olsun benim çalışma arkadaşımdır ve her zaman için benim yanımda bir değeri vardır’ dedi. Özden, her yıl uygulayacakları bu ödül sistemi ile birimler arasında yaşanan tatlı çekişmenin çalışmalarda da başarıyı artıracağını belirtti.

Özden, tüm personelinin Çalışkan olduğunu ancak aralarından bazılarının daha çok öne çıktığını ifade ederek, ‘Personelimiz arasında uygulamaya koyduğumuz bu sistem çok olumlu oldu. Herkes işine daha bir istekle sarılarak başarılı çalışmalar sergilenmeye başladı. Buda halkımıza hizmetlerin daha sağlıklı ve hızlı yansımasında önemli bir faktördür. Çalışanlarımızın bu istekli ve azimli çalışmalarını takdirle izlemekteyim. Bunun sonucunda da bu gün belirlenen bu arkadaşlarımıza ödüllerini vereceğiz’ diye konuştu.

Daha sonra Zabıta personelinden Adnan Arslantaş’a, Fen İşleri personelinden Mesut Aktaşlı’ya, Veysel Kırıkçı’ya, Sağlık İşleri personelinden Hasan Yalçınkaya’ya, Mali Hizmetler personelinden Hasan Boğa’ya, Kültür Sosyal İşleri personelinden İlyas Karakoç’a, Destek Hizmetleri personelinden Dursun Sarıtaş’a, Ahmet Yılmaz’a, Ömer Arıkan’a, Kasım Gündoğdu’ya, Bilgi İşlem personelinden Hasan Önal’a ve Yazı İşleri personelinden Sedat Korkmaz’a Başkan Özden tarafından plaket ve teşekkür belgeleri törenle takdim edildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.