• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

22 Temmuz 2011 18:10

Çubuk’tan Teşekkür

Çubuk’tan Teşekkür

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, yayımladığı mesajında, Şehit Aykut Delimehmetoğlu’nun cenaze törenine katılanlara ve emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, yayımladığı mesajında, Diyarbakır’ın Silvan ilçesi kırsalında, bölücü terör örgütü PKK’ya karşı düzenlenen operasyon sırasında, PKK’lı teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit düşen, Şehit Aykut Delimehmetoğlu’nun cenaze töreninde emeği geçenlere teşekkür etti.

Başta Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Lokman Özden nezdinde tüm çalışma arkadaşlarına, şehit yakınları adına teşekkür ettiğini belirten Avan, şunları kaydetti: “Nüfusu oranıyla en çok şehit veren ilçe olan ilçemizde ne yazık ki 59. Şehidimizi daha vermenin üzüntüsü ve kederi içerisindeyiz. İlçemizin 59. Şehidi Aykut Delimehmetoğlu’nun cenaze töreni ilçemize ve ülkemize yakışır bir tören olmuştur. Acımıza rağmen metanetimizi koruyarak birlik ve beraberliğimizi gösterdiğimiz törene emeği geçen Ankara Valiliğine, 4. Kolordu Komutanlığına, Diyanet İşleri Başkanlığına, Ankara Merkez Komutanlığına, Ankara Garnizon Komutanlığına, Ankara İl Jandarma Komutanlığına, Ankara Emniyet Müdürlüğüne, Ankara Büyükşehir Belediyesine, Ankara İl Müftülüğüne, Çubuk Garnizon Komutanlığına, Çubuk Jandarma Komutanlığına, Çubuk Emniyet Müdürlüğüne, Çubuk Müftülüğüne, Çubuk Merkez Camii Kebir Din Görevlilerine, Türk Kızılayı Çubuk Şube Başkanlığına, Oyumiğde Köy Muhtarlığına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Cenaze törenine ve defin işlemine katılanlara da teşekkür ettiklerini aktaran Avan, açıklamasını şöyle tamamladı: “Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’a, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner’e, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu’na, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit’e, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay’a, Jandarma Genel Komutanı Necdet Özel’e, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Aslan Güner’e, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek’e, MHP Genel Başkanı Mustafa Erdem’e, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye, milletvekillerine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, İnegöl Kaymakamı Durmuş Gencer’e, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, siyasi parti il ve ilçe başkanlarına, Sivil Toplum Kuruluşu başkanlarına, daire müdürlerine, basın mensuplarına ve duyarlı vatandaşımıza, şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına çok teşekkür ederiz. Şehidin annesi Gülnur’a, babası Beytullah’a kız kardeşleri Aygül ve Sude Delimehmetoğlu’na, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Türk Milletine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. ” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.