• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

17 Mayıs 2016 14:29

Çubuk’u Geziyorum Belgeseli

Çubuk’u Geziyorum Belgeseli

ilk Belgeselim Yarismasinda cubuk Birinciİlkokul ve lise öğrencilerin çektiği “Ankara” konulu fotoğraf ve belgesel yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından Kocatepe Kültür Merkezinde düzenlenen ödül törenine Vakıf Başkanı Ali İlkbahar, vakfın Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İhsan Yalçınkaya ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Ankara Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin konseri ve Altındağ Halk Eğitim Merkezi seğmenler ekibinin gösterilerinin ardından Nevin Gökçek, “İlk Belgeselim” yarışmasında birinci olan Çubuk Bekir Yılmaz İlkokulu öğrencisi 10 yaşındaki Damla Korkmaz’ın çektiği “Çubuk’u Geziyorum” adlı belgeseli seyretti.

Yarışmada fotoğraf dalında da Altındağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep Burcu Sivri birinci oldu.

Gökçek, yarışmaya katılan eserlerin sergilendiği fotoğraf sergisini gezerken, Zeynep Burcu Sivri’nin çektiği fotoğrafın Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı takviminde kullanılması talimatını verdi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.