• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

28 Şubat 2010 01:05

Çürük Elma Operasyonunda 9 Kişi Serbest

polis parola tusunuz hazirAnkara Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği operasyonda rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan trafik polisleri ile olayla ilgili yakalanan diğer zanlılardan 19’u serbest bırakıldı.

 Ankara Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü görevlilerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan zanlılar, sabah erken saatlerde Keçiören Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çubuk Adliyesi’ne gönderilmişlerdi.

 Çubuk Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur’un nezaretinde yapılan sorgunun ardından, zanlılardan 19’u, akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

 “Çürük Elma” adı verilen ve 23 Şubatta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarından trafik polisi, halk otobüsçülerin kurduğu taşıma kooperatifinin yöneticileri, yolcu otobüsü ve beton kamyonları ile yük taşıyan kamyon sürücülerinin de bulunduğu 18 zanlı ise mahkemeye sevk edildi.

 Zanlıların, örgütlü suç kapsamında rüşvet almak, rüşvet vermek, irtikap, görevi kötüye kullanmak, rüşvet karşılığında kamu görevlilerini kontrol altına alarak haksız kazanç elde etmek gibi iddia edilen suçlardan yargılanmalarına devam ediliyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.