• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

10 Temmuz 2015 14:47

Dekoratif El Sanatları Kursu İlgi Gördü

Dekoratif El Sanatları Kursu İlgi Gördü

dekoratif el sanatlari

Çubuk Aile Yaşam Merkezi ve İlçe Halk Eğitim işbirliği ile merkezde dekoratif el sanatları kursu veriliyor.

Büyükşehir belediyesinin hizmetlerinden olan Belmek’te öğrenci iken öğrenen ve usta öğretici olan Saliha Demir’in şimdilerde birçok öğrencisi var.

Usta öğretici Saliha Demir tarafından verilen dekoratif el sanatları kursunda, bayan kursiyerler, ahşap ve boyama, seramik süsleme, mis sabun (butik), yağlı boya, 3 boyutlu resim kağıt rölyef, dekoratif ev aksesuarları yapmayı öğreniyor.

Mesleği üzerine sayısız sertifikası olduğunu belirten Demir; “ Burada öğrendiğim her şeyi kursiyerlerimiz ile paylaşıyorum. İşimi çok severek yapıyorum. Kursiyerlerimizi güzel işler çıkarıyorlar. Başarının olması için çok çalışmak gerekiyor” diye konuştu.

El sanatlarını sevdiğini söyleyen 47 yaşındaki Halide Uysal; “Fiziki yorgunluk biraz dinlenmekle geçer. Fakat ruhi yorgunlukta ilgi alanları devreye girer. Burada ben yorulurken dinlenmenin tadına varıyorum. Resme olan ilgim diğer çalışmalara da yönlenmeme sebep oluyor. Neticesinde bir eser ortaya çıkarmanın mutluluğunu yaşıyorum. Merkez benim için bir terapi merkezi. Öğrenmenin yaşının olmadığının en görünen örneklerinden olduğuna inanıyorum” dedi.

Hülya Maden ise belirterek, “Kursa katılarak kendime bir yenilik eklemek istedim. Burada kendimi rahat ve mutlu hissediyorum” dedi.

Kurslara katılan bayanlar kursların eğlenceli ve keyifli geçtiğini her yeni kursta yeni şeyler öğrendikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.