• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

09 Mart 2009 22:47

Denemeç; “Çubuk Ankara’nın Yüz Akı”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, Çubuk’ta esnafları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek Ak Parti Belediye Başkan adayı Lokman Özden için destek istedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, Ak Parti Belediye Başkan adayı Lokman Özden, Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve Belediye Meclis Üyesi adayları, Sivil Toplum Örgütleri ve ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundular. Çubuk Platformunda ve daha sonra katıldığı Yeşil Çubuk S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda ayrı ayrı konuşma yaptı.

Çubuk”un kendileri için çok önemli bir ilçe olduğunu belirten Denemeç, kendilerinin en sevdikleri ilçelerden birisi olduğunun altını çizdi.

Çubuk”un Ak Parti anlamında Ankara”nın yüz akı olduğunu vurgulayan Denemeç, en çok oy aldıkları ilçelerden birinin Çubuk olduğunu, Havaalanın yanında gelişmeye çok açık bir yerleşim merkezi ve artık merkeze çok yakın bir ilçe haline geldiğini belirtti.

İlçenin geçmiş zamanlarda ihmal edildiğini belirten Denemeç, Ak Parti dönemiyle ülkenin her yerinde olduğu gibi Çubuk”ta da önemli yatırımların yapıldığını vurguladı.

ÇUBUK’UN HAK ETTİĞİ HİZMETİ, LOKMAN ÖZDEN VE EKİBİ GETİRECEKTİR.

Denemeç sözlerine şöyle devam etti:””Çevre yolunun yapılması ile Çubuk ulaşım yolu ile de merkezi bir ilçe olmuştur. Çubuk”a bu dönemde değişik hizmetler yapıldı. İnşallah bu dönem bu hizmetler artarak devam edecektir. Yeni dönemde yeni arkadaşlarımız icraatlarını artırarak devem edeceklerdir. Çubuk” un hak ettiği hizmeti Lokman Özden ve ekibi getireceklerdir. Biz hükümet olarak mümkün olduğu kadarıyla hizmetlerimizi arttırmaya çalışıyoruz. Bizim gayretimiz halkın taleplerine yetişmek. Halk talep edecek bizlerde yönetici olarak elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız”” dedi.

Denemeç, Yeşil Çubuk S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda kendisine sorulan soruları şu şekilde cevap verdi:”” Kriz sadece ülkemizde olmayıp tüm dünyada yaşanmaktadır. Bu konuda hükümetimiz gerekli tedbirleri almıştır”” şeklinde konuştu.

Ak Parti Belediye Başkan adayı Lokman Özden”de Ak Parti Hükümetinin ilçede yapmış olduğu önemli icraatlar dan dan bahsederek şunları söyledi:”” İlçemize 22 trilyonluk hastane yapımı başlamış olup halen devam etmektedir. Büyük adliye sarayımız ve 7 İlköğretim okulumuz biterek hizmet girmiştir. Cumhuriyet döneminden bu yana derslik sayısı bu dönem iki kat artmıştır. İnşallah biz dönemimizde Gazi Üniversitesini dört yıllık fakülteye çevrilerek müstakil üniversite olacaktır. Ankara”daki Göksu Parkı gibi Harikalar Diyarı gibi bizimde barajın altından başlayacak merkeze kadar olan alanda dev bir rekreasyon projemiz var. Bu projeyi ilçemizin önceliklerini yaptıktan sonra inşallah hayata geçireceğiz”” dedi.

İlçede mesire alanları konusunda ki yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veren Özden, Karagöl”ün öncelikle alt yapı konusunu çözeceklerini ve daha sonra girişimcilerin burasına yatırım yapmalarını teşvik edeceklerini belirtti. Melihşah”ta bulunan termal yüzme havuzunun da ilçe ekonomisine kazandırılması hakkında projelerinin olduğunu sözlerine ekledi.

Çubuk Platformu Başkanı Ahmet Yalçın”da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç”e ilçenin bu dönemde aldığı en önemli ve bu gün olmasa da birkaç yıl sonra meyvelerinin yeneceği yatırımlar olduğunu belirti. Yalçın, ilçeye kazandırılan en önemli yatırımların başında Üniversitenin olduğunu ve bir diğerinin de Uluslar arası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali olduğunun altını çizdi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.