• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

21 Şubat 2016 14:24

Direğe Çarpan Sürücü Yaralanırken Arkadaşı Öldü

Direğe Çarpan Sürücü Yaralanırken Arkadaşı Öldü

seyit ahmet alabasÇubuk’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, aydınlatma direğine çarptı.

Sürücüsü ağır yaralanırken, yan koltukta bulunan arkadaşı ise hayatını kaybetti.

Kaza, sabaha karşı Ankara Çubuk anayolu Yenice Mahallesi özel bir matbaa fabrikası önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Ankara’dan Çubuk istikametine hareket eden 20 yaşındaki Yasin Akbaş yönetimindeki 06 VDL 93 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirince aydınlatma direğine çarparak devrildi.

Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Yasin Akbaş ağır yaralanırken, yanındaki 20 yaşındaki arkadaşı Seyit Ahmet Alabaş kaza da ağır yaralandı.

Ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Alabaş, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Akbaş’ın tedavisi ise devam ediyor.

Alabaşın herhangi bir işte çalışmadığı ve askere gitmeye hazırlandığı bilgisi alınan Alabaşın cenazesi Çubuk Halil Şıvgın Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

4 kardeşten 2.si olan Alabaş’ın cenazesi önce Atatürk mahallesindeki evinin önüne, ardından da Yukarı Çavundur mahallesinde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.