• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

29 Temmuz 2010 13:47

Düğün Timleri Görev Başında

Çubuk İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu ilçede Düğün sezonunun başlaması ile birlikte açık havada yapılan düğünlerde silah her türlü patlayıcı ve yanıcı madde atılmasını önlemek amacıyla mobil düğün timleri oluşturduklarını söyledi.

 Açık Havada yapılan düğünlerin emniyet ve jandarmanın iznine bağlı olarak gerçekleştiğini ifade eden Çubuk Emniyet Müdürü Doğdu “Bilhassa hafta sonları aynı gün bir kaç yerde düğün oluyor. Her düğünde bir ekip görevlendirmek gibi bir şansımız yok bu nedenle hafta sonu görevli olan Polis memuru arkadaşlarımızdan oluşturduğumuz mobil ekiplerle magandalığı önlemeye çalışıyoruz. Kurallara uymayanları kabahatler kanununun yanı sıra büyük 3-5 bin lira para cezası almaları için çevre ve gürültü cezalarının uygulanması için mahkemeye sevk ediyoruz ayrıca Esenboğa Havalimanı civarında uçakların iniş ve kalkış noktalarında uçaklarının düşmesine yol açabilecek havai fişek ve her türlü silah atışına karşı özel önlem aldık” dedi.

 Çubuk Emniyet Müdürü A.Ergün Doğdu Düğünlerin mutlu bir şekilde sona ermesi için Silah patlayıcı ve yanıcı maddelerden uzak durmaları konusunda düğün sahiplerini uyardı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.