• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

29 Ocak 2017 09:46

Elim Kazada 3 Yaralı 3 Ölü

Çubuk Şabanözü yolu üzerinde kamyonet ile 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, 3 kişide hayatını kaybetti.

Kaza, Çubuk-Şabanözü karayolu Aşağı Emirler Kavşağı Handeresi Köprüsünde öğleden sonra meydana geldi.

Şabanözü istikametinden Çubuk istikametine hareket halindeki Necmettin B. idaresindeki 06 AE 9828 plakalı kamyonet, Çubuk-Şabanözü karayolu Aşağı Emirler Kavşağı Handeresi Köprüsü’nde önce karşı yönden gelen Volkan Anbarcı’nın kullandığı 06 YJM 28 plakalı otomobile daha sonra Bayram Baş yönetimindeki 06 ADB 991 plakalı otomobile çarptı.

Kaza yerine, Jandarma, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada, otomobillerdeki Yağmur Çatar (14) ile Hüseyin Anbarcı (55), eş Sıddık Anbarcı (51) yaşamını yitirdi. Sürücüler Bayram Baş ve Volkan Anbarcı ile araçta bulunan Recep Aldemir yaralandı.

Yaralılar, itfaiyenin yardımıyla araçlardan çıkarıldı.

Cumhuriyet Savcısının ve olay yeri inceleme ekibinin işlemlerinin ardından, Yağmur Çatar, Hüseyin ve Sıddık Anbarcı’nın cenazeleri otopsi için Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayı duyan yakınları gözyaşları içinde hastaneye akın etti. Kamyonet şoförü Necmettin B. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Cenazelerin bu gün öğle namazında Çankırı’nın Eldivan ilçesine defnedileceği bilgisi alındı. Haber: Müfit ONBAŞI (DHA)

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.