• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

20 Ocak 2010 01:18

Emniyet Kapıdan Satıcılar Dikkat Çekti

satici kapidenÇubuk’ta yeni yılı fırsat bilerek kapıdan satış yaparak insanları dolandırdıkları iddia edilen 3’ü erkek 5 kişi Çubuk Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

         Edinilen bilgiye göre, yeni yılı fırsat bilerek kapıdan satıcılık yapan ve epilasyon aleti ile içerisinde hediye çeki var diye hediye paketleri satan 3 erkek ve 2 bayan dan oluşan bir grubu yapılan ihbarlar üzerine, ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon ile yakalandılar.

  Polis tarafından yapılan incelemede satıcıların epilasyon cihazı diye sattıkları ürünlerin içerisinden erkek sakal tıraş makinesi çıktı ifade edildi. Ayrıca kutuların içerisinde her hangi bir hediye çekide olmadığı tespiti yapıldığı belirtilirken, yakalanan Z.K (29), H.İ.D. (20), Ş.E.(31), A.A.(22) ve E.A.(27) hakkında dolandırıcılık yapmak ile ilgili işlem yapılarak adli mercilere sevk edildi.

 Emniyet yetkilileri bu tip konularda vatandaşları uyarırken, kesinlikle kapıdan satıcılık yapanlardan ürün almamalarını ve satıcılık yapanları da 155’e ihbar etmelerini istediler.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.