• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

23 Kasım 2009 22:18

Ertürk: “Tek Çatı Altında Toplanalım”

dp  cubuk mehmet emin erturk

Geçtiğimiz günlerde Anavatan ve Demokrat Partisinin birleşmesi ile yeni bir değişime giren Demokrat Parti Çubuk ilçe başkanı Mehmet Emin Ertürk, “Ülke bütünlüğü için Türkiye’nin de Çubuk’un da tek çatı altında birleşmesi gerekir” dedi.

Başkan Ertürk: “Ülke bütünlüğü için yeni partiler kurulması değil mevcut partilerin birleşmesi gerekiyor. Türk siyasi hayatında yepyeni bir dönem başlattık. Türk toplumunda dağılan, akılcı, sağduyulu örf, adet, özüne bağlı, milli duygularına ve ulusal bütünlüğüne hasret kitlelere kucak açtık. Parti organlarımızı hem genelde hem de ilçede kuruyoruz. Kongre, proje ve programları hazırlıyoruz. Birleşme sağlayarak bizim gibi düşünen herkese kapımızı açıyoruz. Amacımız ülkede siyasal bütünlüğü sağlayarak, ülkenin kurtuluşu, iç ve dış güçlere karşı dik durması, selamete ermesi, ayrımcılık olmadan tek çatı toplamaktır” diye konuştu.

Vatandaşın kendi işiyle uğraşmadığını belirten Ertürk; “Vatandaş önce kendi işini yapmalı ki, konuşarak hükümet kurup, hükümet yıkmasın. Vatandaş kendi sorumluluğunu bilirse, hükümette kendi işini yapar. Hükümet olarak da halka eğitim, sağlık haklarını vermezsen, kişiler kimliğini kaybeder. Bu yüzden insanlarımızı boş bırakmadan onlara haklarını vererek iyi bir yaşam kalitesi vermeliyiz” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.