• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

09 Ocak 2011 15:31

Eskrim Federasyonu Kurulu Toplandı

Eskrim Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara’da yapıldı.

Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirilen genel kurula, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Nuri Demirci, federasyon başkanı Müminhan Bilgin, asbaşkan Mustafa Kalender, federasyon yönetim kurulu üyeleri, kulüp başkan ve yöneticileriyle sporcular ve delegeler katıldı.

Divan başkanlığını Mehmet Uykun’un yaptığı genel kurula 167 delegeden 103’ü katılırken, 16 Aralık 2008-30 Kasım 2010 tarihleri arasındaki faaliyet ve denetleme kurulu raporları ve aynı dönemlere ait gelir-gider tabloları bilançosu ibra edildi.

Federasyonun 2011 yılının 8 milyon 200 bin TL, 2012 yılının 10 milyon 500 bin TL’lik tahmini bütçeleri de genel kurulda oybirliğiyle kabul edildi.

Federasyon başkanı Muminhan Bilgin, faaliyet ve denetleme kurulu raporlarıyla bütçelerin ibra edilmesinden dolayı genel kurula teşekkür ederek, şunları söyledi:

”İyi bir ivme kazanmış olan Türk eskriminin daha da yukarılara çekeceğiz. Hedefimizde bugüne kadar pek fazla ilgi görmeyen eskrimi ve bu spora gönül vermiş olan Türk sporcularımızın Avrupa ve dünyada başarılı bir şekilde yer almalarını sağlamak bulunuyor. Önce 2012 Londra Olimpiyatları’na 2, hatta 3 sporcuyla katılmak ve asıl hedefimiz de 2016 yılında Rio’da yapılacak olimpiyatlarında ülkemize madalya kazandırmaktır. Ekibimiz çok ciddi bir şekilde bu yönde çalışıyor. Bu ekip bir aşk ile gece gündüz durmadan çalışıyor. Biz şuna inanıyoruz, bu ülkenin çocuklarına değer verilirse, bu ülkenin çocuklarının başaramayacağı hiçbir şey yoktur”dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.