• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

20 Şubat 2010 23:57

Et ve Sakatatçılara Denetim

cubuk saglikÇubuk Belediyesi Zabıta Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki bütün kasaplar ve sakatatçılar denetlendi.

Kent genelinde et ve et ürünleri satan esnafa yönelik yapılan denetlemeler sonucu küçük bazı eksiklikleri olan esnaf bu eksikliklerin giderilmesi için uyarılırken, üretim izin belgesi olmayan sucuklarda toplanarak imha edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, son günlerde kamuoyunda çeşitli et imalathaneleri konusunda kötü haberlerin yayıldığına dikkat çekerek, Çubuk’ta yapılan denetlemeler neticesinde bu tür olumsuzluklara rastlanmadığını tespit ettiklerini söyledi. Denetimlerin sadece bu günlerde yapılmadığını hatırlatan Başkan Özden, ilçe genelinde aralıksız denetimlerin sürdüğünü vurguladı.

Başkan Özden, “İşyerlerimizin tamamı sağlık şartlarına uygun. Satılan etlerin tamamı mühürlü ve sağlıklı, Çubuk halkı gönül rahatlığıyla bu etleri satın alabilir. Bu denetlemelerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aralıksız devam edecek. Ancak hemşerilerimiz de et alırken üzerinde mühür olup olmadığına dikkat etsin. Ayrıca etin nerede kesildiğine dair işyerlerinde belgeler olmalı ve bu belgeleri de kontrol etsin. Herhangi bir olumsuzlukta vatandaşlarımız ALO Zabıta 153’ü arayarak bilgi versinler’’ dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.