• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

20 Ağustos 2013 14:56

Festival İçin Geri Sayım Başladı

ankara cubuk tursu festivaliÖnce Ankara geneli, sonra ülke geneli, hatta dünya geneli merakla beklenen 9. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali, 12-15 Eylül’de düzenlenecek.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yaptığı açıklamada, festivalin çok renkli ve etkili geçmesi için hazırlıkların başladığını söyledi.

İlçedeki kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları ile derneklerin birlikte festivale hazırlandığını vurgulayan Özden, şu bilgileri verdi: “Festivali düzenlemekteki esas amacımız, ilçemizi Türkiye ile dünyaya en iyi şekilde tanıtmak ve ilçemize ekonomik girdi sağlamaktır. Bu anlamda düzenlediğimiz festivalimiz, diğer festivallerden bariz şekilde ayrılmaktadır. Festivalimizi bu yıl Allah nasip ederse 12-15 Eylül’de düzenlemeye karar verdik. Hazırlıklarımıza her yıl olduğu gibi erken başladık. İlçemizde tüm vatandaşlarımız festival için hummalı şekilde hazırlık yapıyor. Salatalık ve sebze hasadı başlarken, üreticilerimiz de turşu yapımına başladı. Belediye olarak biz de festivalin programıyla ilgili hazırlıklara devam ediyoruz.

Stantlar için ön talepler alınmaya başladı. Yaklaşık 9 metrekare olan stantların 4 günlük kirası 500 lira olacak. Şenlik alanında bu yıl yaklaşık 350 stant kurulacak” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.