• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

20 Ocak 2010 00:47

Gaziden Destek

gazi cubuk meb ziyaretGazi Meslek Yüksek Okulu’ndan Uygulama Atölyesine Destek

         Gazi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Demet Somuncuoğlu Özerbaş, Teknoloji Tasarım Uygulama Atölyesi’ni Ziyaret Ederek Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı.

         Çubuk’ta bulunan Çubuk Matematik Fen Bilgisi Teknoloji ve Tasarım Uygulama Atölyesini ziyaret eden Gazi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Demet Somuncuoğlu Özerbaş, atölyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gazi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Demet Somuncuoğlu Özerbaş,  atölyeye devam eden öğrencilerin çalışmalarını inceleyerek projeleri hakkında öğrencilerden bilgi aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Mensur Toprak’ın da bulunduğu ziyarette Somuncuoğlu Özerbaş, atölyenin eğitim açısında büyük bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, bu atölyenin uygulamalı eğitim için bir örnek model olduğunu kaydetti.

Gazi Meslek Yüksek Okulu olarak her türlü konuda birlikte çalışabileceklerini ve bu projeye de destek olacaklarını belirten Somuncuoğlu Özerbaş, gazetemize şunları söyledi, ’’ Uygulama atölyesi gerçekten çok etkileyici bir proje olmuş. Gençlerin ders çıkışlarında dikkatlerini dağıtmadan buraya çalışmaya geldiklerini görmekteyiz. Ayrıca burada bulunan rehberlik hocalarımız çok öz verili çalışmaktalar. Biz burada geleceğimizin bilim adamlarının yetişeceğine inanmaktayız. Bu günkü ziyaretimizin amacı, bizde bir eğitimciyiz. Eğitim kurumları arasında nasıl bir işbirliği sağlarız ve bu kuruma bizim nasıl faydamız olur diye fikir alış verişinde bulunmaya geldik. Uygulama atölyesinden başlayarak yukarılara doğru eğitim ve öğretimde akademik çalışmalar yapmak istiyoruz’’ dedi.

Ziyaret’e gelen heyetin etrafında projelerini tanıtabilmek için yarış içerisine giren öğrenciler, bir birinden ilginç projelerini büyük bir heyecanla tanıttılar.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.