• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

14 Ekim 2010 10:38

Genç İşadamları Ayantaş’ı Ziyaret Etti

Ankara Genç İşadamları (ANGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Değer beraberinde bir heyetle Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ı makamında ziyaret etti.

Akyurt Sanayi Bölgesine ve özelliklede Akyurt’a yapılacak olan Uluslararası Fuar Alanına büyük ilgi duyduklarını ve desteklediklerini belirten ANGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Değer, Fuar Alanlarının Havaalanlarına yakın olmasının en isabetli karar olduğunu belirterek; dernek olarak İçanadolu’ da ve özellikle Ankara’da fuarcılığın canlandırılmasının Ankara ekonomisini ve turizmini önemli ölçüde canlandıracağını, bu konu üzerinde hassasiyetle durduklarını belirtti.

Akyurt Sanayi Bölgesi ve sanayi kuruluşları hakkında bilgi veren Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ”İlçemizdeki sanayi kuruluşlarının hepsi de çevre dostu sanayi kuruluşlarıdır. Belediye olarak sanayicilerimizle ve Sanayicilerimizin örgütlendiği kuruluş olan AKSİAD’la çok sıkı ilişkiler içerisindeyiz. İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Yiğit, Jandarma Komutanımız ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte her çarşamba bir sanayi kuruluşunu ziyaret ederek sıkıntılarını dinliyor, işyeri çalışanlarıyla birlikte öğle yemeği yiyoruz. İlçemizde bir tesis kapandığı zaman kendi işyerim kapanmış gibi üzülüyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda ANGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Değer Başkan Ayantaş’a Dernekleri tarafından basılmış bazı yayınlar ve çiçek verdi. Başkan Ayantaş ziyaret sonunda heyete Uluslararası Fuar Alanının yapılacağı bölgeyi gezdirdi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.