• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

26 Mayıs 2016 14:46

Gıda Üretimi Yapan Esnafa İlaçlama

Gıda Üretimi Yapan Esnafa İlaçlama

gida uretimi yapan esnafa ilaclamaÇubuk Belediyesince ramazan öncesi gıda üretim ve satışı yapan yerlerde ilaçlama çalışması başlatıldı.

Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Akif Topçu, yaptığı açıklamada, kasap, fırın ve lokantalardan oluşan yaklaşık 250 muhtelif iş yerinde dezenfeksiyon çalışması başlattıklarını belirterek, özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı mekanlarda ilaçlama yapıldığını ifade etti.

İlaçlama çalışmalarında Ankara Büyükşehir Belediyesinden de büyük oranda destek aldıklarını dile getiren Topçu, “Müdürlük olarak Belediye Başkanımızın talimatıyla bu yıl haşerelere karşı daha yoğun tedbirler aldık. Bu konuda 2 ayrı ekip oluşturduk. Özellikle yeşil alan, park, bahçe, rögar ve yağmur sularının bulunduğu alanlardaki ilaçlamaların ardından çalışmalarımızı yaklaşan ramazan nedeniyle gıda üretimi ve satışı yapılan yerlerde yoğunlaştırdık.” dedi.

Topçu, vatandaşların her konuda duyarlı olmasını gerektiğini kaydederek, vatandaşların karşılaştıkları olumsuz durumları mutlaka kendilerine bildirmelerini istedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.