• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

11 Ekim 2013 16:43

Haksever Aday Adayı

suleyman haksever ak parti aday adayi cubuk

Çubuk Belediye Başkanlığı için Süleyman Haksever Aday Adaylığı için müracaatını gerçekleştirdi.

Eski Belediye Başkanı Süleyman Haksever, resmi olarak Ak Parti’den 2. Çubuk Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu.

Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler için Ak Parti Çubuk Belediye Başkanlığına adaylık müracaatında bulunan Süleyman Haksever, ‘’Biz Ankara’ya yakışır, Türkiye’de bilinir Çubuk için yola çıktık’’ dedi.

Haksever’e aday adaylığı sürecinde mahalle ve köy muhtarları, sivil toplum kuruluşları tam destek verdiklerini açıkladılar.

KAPISI SONUNA KADAR AÇIK BELEDİYE OLACAĞIZ

Kapısı sonuna kadar açık belediye olacağız diye konuşan Haksever: “Bu Sefer Haksever” sloganı ile yola çıkıyoruz. Herkesi kucaklayacağız. Belediyecilik tecrübe ve bilgi ister. Bunlar güç, bilgi ve aksiyondan doğar. Her konuda sorunları Allah’ın izniyle çözüme kavuşturacağız’’ dedi.

Ak Parti Çubuk İlçe teşkilatına giderek resmi olarak belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan Süleyman Haksever, ilçeye hizmet için Çubuk Belediye Başkanlığına tekrar aday adayı olduğunu söyledi.

suleyman haksever ak parti aday adayi cubuk destek verenler

Başvuru dosyasını veren Haksever, “Türkiye de, Ankara da son on yılda çok değişti. Ak Parti Hükümetiyle Türkiye vites büyüttü. Artık hedef 2023. Her şehir, her ilçe, her belde stratejisini, planlarını 2023 hedefleri doğrultusunda belirlerse var olabilecek. Çubuk’ta gelişmeli, gelecekteki yerini almalı. Çubuk, hızla gelişen şartlara göre sanayiden, eğitimden, sağlıktan, ticaretten, turizmden payını almak zorunda. Çubuk potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirmeli. A’dan z’ye Çubuk’un hizmetindeyiz. Artık köyler mahalle oldu. Her yere hizmeti belediye götürecek. Aydos’tan alacağız Esenboğa ve Yenice’nin sonuna kadar projeleri bitireceğiz. Birçok projelerimiz var. Vakti gelince açıklayacağız.

Ak Parti Çubuk İlçe teşkilatında kısa bir değerlendirme yapan Haksever, şunları söyledi: ’’Belediyecilik halkın hayatını kolaylaştırma işidir. Bir emanettir, bir sorumluluktur. Bu güne kadar Çubuk için taş üstüne taş koyan tüm belediye başkanlarımızı, meclis üyelerini saygıyla selamlıyorum. Allah onlardan razı olsun. Ancak hizmet bitmez, hizmet yarışı bitmez. Ak Parti, halka hizmeti hakka hizmet olarak gören bir partidir. Ak Parti, insan onuruna yakışır hayat tesisi etme kararlılığında bir partidir. Ak Parti hayalleri olanların,  inandığı yolda yürüyenlerin partisidir. Hayalleri olmayanın hedefleri olmaz. Biz hayallerinin peşinden gidenlerdeniz. Bu yüzden hizmete talibiz’’dedi.

‘Eğitimin, alternatif turizmin merkezi Çubuk’ hayalimizi hep birlikte gerçekleştirebilmek için hizmete talibiz diyen Süleyman Haksever; ’’Zorlaştırmak için değil, kolaylaştırmak için göreve talibiz. Kadın- erkek, genç yaşlı tüm Çubuklularla el ele başaramayacağımız hiçbir şey yok. Biz Ankara’ya yakışır, Türkiye’de bilinir Çubuk için yola çıktık. Partimizin Çubuk Belediye Başkan Adaylığı için müracaatımızı yaptık. Çubuk için Çubuklular için hayırlısının olmasını dilerim’’ dedi.

Çubuk doğumlu, evli ve 3 çocuk babası olduğunu kaydeden Haksever, partinin yetkili organlarının vereceği karar doğrultusunda göreve talip olduğunu ifade ederek, ’’Görev bize verilirse ve ardından seçimlerde siz Çubukluların teveccühüyle bayrağı teslim aldığımızda Çubuk, Başkentin hizmet açısından parlayan yıldızı haline gelecek. Ben inanıyorum, siz de inanın’’ diye konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.