• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

15 Mart 2013 17:36

Hırsız Polis Operasyonunda Suçüstü Yakalama

Esenboğa mahallesinde bir eve hırsızlık amacıyla girdiği ileri sürülen şahıs, ev sahibi ve polis tarafından suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, sabıkalı olan ve elinde kendini hasta ve muhtaç durumda olduğunu belirten kartvizitlerle kapıların zillerini çalıp, boş evlere girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen şahıs, son işinde ev sahibi ve polis tarafından suçüstü yakalandı.

Hırsızlık zanlısı N.Y, Esenboğa Mahallesi Çınar Sokakta 30 yaşındaki Y.T. adlı bir vatandaşın evinin zilini çalarak aynı yöntemi denedi. Bir kuruluşta gece çalışan ve gündüz uyuyan Y.T, çalan zilin sesini aldırış etmeden uyumaya devam etti. Evde kimsenin olmadığını düşünen zanlı N.Y, kapının kilidini kırarak içeriye girdi. Sesler üzerine uyanan ev sahibi Y.T, durumu polise bildirdi. Evden aldığı değerli eşyalarla kaçmaya çalışırken koridorda ev sahibi ile karşılaşan zanlı, aynı zamanda polisin de eve gelmesiyle kaçmaya fırsat bulamadan yakalandı.

Hırsızlık ve yankesicilik suçlarından 65 sabıkası bulunan N.Y. emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.