• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

02 Ocak 2010 21:44

Huzurevinde Belediyeden Eğlence

suleyman huzur evi yeni yilSüleyman Demirel Huzurevinde Kalan Yaşlılar Ve Görevliler, Çubuk Belediyesi Tarafından Düzenlenen Bir Eğlenceyle Yeni Yılı Kutladı.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde bulunan Süleyman Demirel Huzurevi sakinleri ve görevlileri, Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenen bir eğlenceyle yeni yılı erken kutladı.

Süleyman Demirel Huzurevi sakinleri Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce düzenlediği yeni yıl etkinliğinde doyasıya eğlendi. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’in daha sonra katıldığı programa, Başkan Özden’in eşi Ayten Özden, Başkan yardımcılarının eşleri Hatice Kuzal, Oya Çelebi, Kültür ve sosyal İşler Müdürü Aysel Neşeli, Belediye Meclis Üyelerinin eşleri ve vatandaşlar katıldılar. Evlerde yapılan börek, sarma, pasta ve benzeri yiyecekleri ile gerçekleştirilen yılbaşı kutlamasında, ilçenin yerel sanatçılarından Ahmet Yılmaz ve Serhat Yalım’ın verdiği konser geceye renk kattı. Yaşlılar doyasıya eğlenerek şarkılara eşlik edip dans yaparken, huzurevi görevlileri de onlara eşlik ettiler.

Eğlencenin ardından bir konuşma yapan Başkan Özden, yeni yılın herkese mutluluk, huzur ve sağlık getirmesin diledi. Belediyenin sadece yol, kanal veya park gibi hizmetleri yerine getirmediğini sosyal faaliyetlerinin de olduğunu kaydeden Başkan Özden, bu gün yapılanında bir sosyal faaliyet olduğunu ifade etti. Başkan Özden,’’İlçemizdeki hayırsever hanımlarımız, burada bulunan yaşlıları ve kimsesizleri yalnız bırakmayarak onlara yalnız olmadıklarını hissettirmişler ve eğlenmelerini sağlamışlardır. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca burada bulananlara kendi yakınları gibi titizlikle ve sabırla hizmet eden bu fedakâr personele de teşekkür ediyorum’’ dedi. 

 Daha sonra Başkan Özden ve beraberindekiler tek tek yaşlılarla sohbet ederek onlara hediyeler dağıttılar.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.