• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

24 Temmuz 2013 12:57

Jandarma Timleri Bilgi Verecek

jandarma-trafik-hasat-denetimAnkara ve Çubuk ilçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri, hasat döneminde kazaların önlenmesi için traktör, biçerdöver, minibüs ve kamyon sürücülerini denetledi.

Jandarma Komutanlığı’nın trafik kurallarına uyulması konusunda düzenlediği ‘Eğitici Trafik Seminerleri’ yerinde bilgilendirme faaliyetleri ile devam ediyor.

Jandarma ekipleri; hasat döneminde meydana gelen, mal ve can kayıplarına neden olan trafik kazalarının önlenmesi için özellikle tarım alanlarının yoğun olduğu Çubuk, Kalecik, Polatlı, Haymana ve Ayaş ilçelerinde traktör, kamyon, kamyonet, özel yük taşıyan araçlar ile biçerdöver sürücülerine yönelik seyyar ve sabit kontrollerini artırdı.

Sözlü ya da dağıttıkları el ilanları ile vatandaşları bilinçlendiren jandarma timleri, mevsimlik işçilerin kamyon ve traktör kasasında taşınması, saman balyaları ve hasat edilen ürünlerin taşınması esnasında yapılacaklar hakkında sürücü ve çiftçilere açıklamalar yaptı.

JANDARMA TİMLERİ, 5 BİN 30 KİŞİYE BİLGİ VERECEK

Ankara İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri; 2013 yılında bin 559 traktör, 108 biçerdöver, bin 61 minibüs, bin 405 kamyon sürücüsüne ve 897 vatandaş olmak üzere toplam 5 bin 30 kişiye trafik kuralları hakkında bilgi vermeyi planlamaya aldı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.