• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

03 Mayıs 2015 12:01

Kapaklı Mahallesinde Ceset Bulundu

Kapaklı Mahallesinde Ceset Bulundu

cubuk intihar haber

Çubuk’un Kapaklı mahallesindeki tepede bulunan açık alanda otomobille birlikte bir erkek cesedi bulundu.

41 yaşındaki adam, ortağına ait araçta çok ilginç bir yöntemle intihar etti. Görgü tanıklarından daha öncede aracın birkaç kez geldiği bilgisi alındı.

Ankara da ticaretle uğraşan 41 yaşındaki Fatih Karagöz, ortağına ait araçta, karbonmonoksit gazıyla zehirlendi. Karagöz’ün, piyasaya olan borcu yüzünden canına kıydığı öne sürüldü.

Ankara Mamak’ta oturan evli ve 2 çocuk babası Fatih Karagöz, iddiaya göre piyasaya olan borcunu ödemekte zorlanınca bunalıma girdi.

Dün akşam saatlerinde, kendisine ait otomobile binip Ankara’nın Çubuk ilçesi Kapaklı mahallesi Keçikale mevki olarak bilinen tepeye gelen Fatih Karagöz, burada hortumun bir ucunu arabanın egzozuna diğer ucunu da aracının camından içeri bantla yapıştırdı. Aracını çalıştırarak gazı aracın içine verdi. Önceden ilaçta aldığı ileri sürülen Karagöz’ün aracının gazı bitene kadar çalıştığı ve daha sonra kediliğinden stop etti.

Vişneliğine giderken araçtan ve hortumdan şüphelenen Veysel Arpalık (55) durumu hemen muhtara haber verdi. Muhtar Şakir Acıelma da olayı jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerinde otomobille birlikte erkek cesedi karşılaşan Jandarmanın yaptığı ilk incelemede, 06 GIH 43 plakalı otomobilin şoför koltuğunda bulunan cesedin 41 yaşlarında Fatih Karagöz’ e ait olduğu tespit edildi.

Jandarma olay yeri ekiplerinin ve savcının incelmesinin ardından ceset torbasına konulan Karagöz, Çubuk Belediye Cenaze aracı ile otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Karagöz’ün aracı da bulunduğu yerden kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.