• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

17 Aralık 2013 20:28

Karakaya Siyasete Çubuk’ta Devam Etti

Ankara Buyuksehir Belediye Baskan Adayi Karakaya cubukKarakaya“Bu seçim diğer seçimlerden çok farklı bir seçim, Türk milletinin var olma yok olma seçimi olacaktır” dedi.

MHP Çubuk ilçe istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya MHP Ankara Büyükşehir belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mevlut Karakaya MYK. Üyesi Yaşar Yıldırım, İl Başkan Yrd. Abdurrahaman Gümüş, Tahir Taşkın, İl yöneticileri, Mehmet Kılınç, Recep Çetinkaya, Mustafa Sağlık, Turan Recepoğlu, Çubuk İlçe Başkanı, Kalecik İlçe başkanı, Çubuk belediye başkan adayı, kalecik belediye başkan adayı, ilçe yöneticileri, ocak başkanı ve yönetimi katıldı. „

MHP İçe Başkanı Sait Aydos  ve Belediye Başkan Adayı Hayati Tamer tarafından karşılanan Karakaya, ilçe teşkilatında partililerle görüştü.

Açılış konuşmasını ilçe başkanı Sait Aydos’un yaptığı toplantı da, Ankara Büyükşehir belediye başkan aday’ı Prof. Dr. Mevlut Karakaya şunları söyledi“Bu seçim diğer seçimlerden çok farklı bir seçim, Türk milletinin var olma yok olma seçimi olacaktır. Var olmanın ve yok olmanın seçimi olacaktır. Ankara Beş milyon insanın yaşadığı ve dört milyon insanın oy kullanacağı bir şehir, Türk milletinin adı Bu Millet, Türk bayrağının adı bu bayrak oldu, konuşmalarına dikkat ederseniz bu millet bu bayrak, bu milletin adını ve bayrağının adını telaffuz etmiyorlar, bunlar AKP zihniyetinin eserleridir. Burada Türk milleti rahatsızlığını dile getirmelidir. Daha hiçbir parti yerel seçimleri ağzına almazken biz parti olarak belediye başkan adaylarımızı açıkladık, erken çıkan yol alır misali, dokuz büyük Açıkhava toplantısı adı altında mitingler yaptık. Böyle şerefli bir sıfat bize nasip oldu Ankara büyükşehir belediye başkan adaylığımız inşallah Partimize Ankara’mıza hayırlı olur inşallah, Bu bizim için onur ve şereftir. Bizler birer neferiz aday Ahmet olmuş Mehmet olmuş bizim için fark etmez bizim için davamız önemlidir. Burada Mevlut Karakaya’nın Ankara’ya belediye başkanı olması değil, burada önemli olmanın milli iradenin iktidara adımın yolu olan yerelde iktidar olmak, devamında iktidara gelmektir. Ankara 26 bin Km. alanı olan bir şehir, yeni büyükşehir yasasıyla köyler mahalle oldu. Köylerin meselesi ekip biçememek, biçtiğini değerinde satamamak, bu yasada güneydoğu Anadolu’daki şehirlerde valinin, kaymakamın, polisin ve askerin etkisini düşürmek tüm yetkiyi belediyeye vermektir. Milliyetçi Hareket olarak biz hiçbir zaman büyükşehir karşıtı olmadık ihtiyaç varsa tabiî ki yapılmalı. Yerelde iktidar olamayan genelde de iktidar olamıyorsunuz, yerelde iktidarda olduğunuzda vatandaşla iç içe oluyorsunuz, açılışalar temel atma törenleri, festivaller gibi, Medyanız yoksa sesinizi ancak bu şeklide duyuramazsınız. Her Çubuklu, her Ankaralı birer Mevlut Karakaya olmalı ve ona göre çalışmalıyız, Ankara cumhuriyetin başkenti, Türk milletinin başkenti, önceki seçimlerde MHP’nin Ankara’da aldığı oy, belediye başkanlığında %27, il genelde aldığı oy %25’dir. Ankara’yı alacak güçteyiz. Az kaldı AKP’den Türk milletini; Ankara’yı gökçekten kurtaracağız, buna yeter ki inanın. Ankara’yı boş kent değil, dolu bir Başkent yapmaya geliyoruz. Hiç kimsenin yardımı kesilmeyecek, hatta artırarak yardım yapacağız, belediyede çalışan hiçbir belediye çalışanı işinden olmayacak, söz veriyoruz, hatta Ankara’da İşsizliği bitirmeye geliyoruz, her Ülkücü bunun için söz verebilir” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.