• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

13 Ekim 2015 11:04

Kavşakta Zincirleme Kaza: 5 Yaralı

Kavşakta Zincirleme Kaza: 5 Yaralı

cubuk yenice kaza 5 yarali

Yenice kavşağında bir otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki otomobile arkadan çarptı. Meydana gelen kazada 2 si çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, Ankara-Çubuk yolu Yenice Mahallesinde akşamüzeri sağanak yağmur yağışlı havada meydana geldi.

4’ü ağır olmak üzere, 5 kişinin yaralandığı kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Ankara-Çubuk Karayolu Yenice Mahallesi Kavşağında, Ankara’dan Çubuk yönüne gitmekte olan Ahmet Yılmaz yönetimindeki 06 EPU 06 plakalı otomobil, arızası nedeniyle yol kenarında park halinde bekleyen Ahmet Karamık idaresindeki 06 CEJ 50 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen 06 CEJ 50 plakalı otomobil de seyir halindeki Eyüp Kodalcı’nın kullandığı 06 CBT 40 plakalı traktörün römorku ile arasında sıkıştı.

Çarpışma sonucu adeta hurdaya dönen 06 CEJ 50 plakalı otomobilde bulunan Özlem Karamık ile çocukları Ramazan ve Zeynep Karamık ağır yaralandı.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları otomobilden çıkarılan yaralılar, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılardan Dilek Yılmaz Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesine kaldırılırken, diğer yaralılar Ankara’da çeşitli hastanelere sevk edildi.

Trafiğin bir süre kontrollü olarak sağlandığı kazada tedaviye alınan Ahmet Yılmaz, Özlem, Ramazan ve Zeynep Karamık’ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.