• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

06 Mayıs 2015 10:14

Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu Açıldı

Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu Açıldı

Çubuk’ta ‘Kalite ve Lezzetiyle Çubuk’un Özlediği Lezzet’ sloganı ile hizmet vermeye başlayan Kemaloğulları Pide Ve Kebap Salonu açıldı.

Çubuk’ta yıllardır lokantacılık sektöründe faaliyette bulunan Kalender İnaltekin tarafından Ankara Bulvarı’nda açılan Kemaloğulları Pide Ve Kebap Salonu’nun açılışına Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Eldivan Kaymakamı Sinan İnaltekin, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Ankara Lokantacılar Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin ve ilçe halkı katıldı. 

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Bilal Kara tarafından dua yapıldı. Daha sonra Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Eldivan Kaymakamı Sinan İnaltekin, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Ankara Lokantacılar Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin ve işyeri sahibi Kalender İnaltekin tarafından birlikte açılış kurdelesi kesildi.

Müzik dinletisiyle devam eden açılışta, davetliler çeşitli ikramlarda bulunuldu. Başta döner olmak üzere, ızgara çeşitleri, kebap çeşitleri, özel yapım sucuklu, peynirli, kıymalı, kuşbaşılı ve karışık pide çeşitleri, beyti, Adana ve Urfa kebap, tavuk kanat, tavuk şiş, saç kavurma ve İskender gibi birçok yemeğin farklı ve özel bir ambiyansta deneyimli ustalarla hazırlanıp müşterilerine sunulacağı Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu hizmet vermeye başladı.

Çubuk’ta bir ilki gerçekleştirecek Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu, Çubuk turşusunu müşterilerine ikram edecek. ‘Kalite ve Lezzetiyle Çubuk’un Özlediği Lezzet’ sloganıyla hizmete girecek lokantada, ana menüye ilaveten Salata + Ezme + Turşu + Mantar + Cacık + Yumurtalı Lavaşı ikram edilecek.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.