• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

18 Şubat 2016 10:04

Kızılay Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Kızılay Derneği Genel Kurulu Yapıldı

cubuk kizilayTürk Kızılayı Derneği Çubuk Şubesi’nin Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Selahattin Koç, tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Kızılay düğün salonunda gerçekleşen kongreye, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti ilçe Başkanı Baki Demirbaş, muhtarlar derneği başkanı Burhan Şan, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve üyeler katıldı.

Divan heyetine Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş seçildi.

Türk Kızılayı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç konuşmasında, Çubuk’ta birçok yardım hizmeti gerçekleştirildiğini belirterek: “Kızılay, ilk olarak Çubuk’ta 1931 yılında Hilali Ahmet Cemiyet olarak kuruldu. O günden bu tarafa Türk Kızılayı, ilçemizde yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardım eli uzatmaktadır. Bu gönüllü harekette bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Kongremizin Çubuk’a ve Türk Kızılay’ına hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından faaliyet ve denetim kurulu raporlarını okunarak, etkinlikler hakkında bilgi verildi. 78 delegenin katılımıyla yapılan kongrede tek listeyle seçime gidilirken, mevcut Başkan Selahattin Koç tekrar başkanlığa seçildi. Kongre sonunda misafirlere yemek ikram edildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.