• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

11 Mart 2012 16:40

Komedyen Cem Yılmaz Dünya Evine Girdi

Cem Yılmaz, 4 aylık hamile sevgilisi Ahu Yağtu ile Pera Palas otelde düzenlenen bir törenle dünya evine girdi.

Komedyen Cem Yılmaz, manken Ahu Yağtu ile dün gece dünya evine girdi.

Beyoğlu Pera Palas Otel’de basına kapalı gerçekleştirilen düğün törenine Oyuncu Şener Şen, yönetmen Yavuz Turgul, Oyuncular Demet Evgar ve Demet Akbağ, müzisyen Mazhar Alanson ve eşi Biricik Suden, müzisyen ve Oyuncu Özkan Uğur, Oyuncu- yönetmen Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin Erdoğan, sanatçı Sezen Aksu, yapımcı Türker İnanoğlu, Oyuncu Meltem Cumbul, şarkıcı Şebnem Ferah, Oyuncu Zafer Algöz, şarkıcı Kenan Doğulu, Oyuncu Beren Saat, eski Türkiye güzellerinden ve Survivor yarışmacılarından Özge Ulusoy ve modacı Hakan Yıldırım gibi isimlerin yanı sıra sinema ve moda dünyasından ünlü simalar katıldı.

Davetlileri, törenin gerçekleştirildiği salonun kapısında Cem Yılmaz’ın annesi Sebahat Yılmaz ve babası Arif Yılmaz karşıladı.

Pera Palas Otel’le imzalanan gizlilik sözleşmesi gereği kokteyl alanına garsonlar alınmadı. Ancak nikahı izleyenlerin çektiği fotoğraflar Twitter’a düştü.

Otelin karşısındaki sokakta da özel bir hastaneye ait ambulansın beklediği görüldü.Magazin dünyasının kalbi Pera Palas Otel ‘de attı. Komedyen Cem Yılmaz ve dört aylık hamile sevgilisi Ahu Yağtu, 150 seçkin davetlinin katıldığı bir törenle nikâh masasına oturdu.

DOKTORU, NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Düğünde sahneye çıkan Ümit Besen, düğünden yaklaşık beş saat önce otele geldi.

Cem Yılmaz’ın nikâh şahitliğini, bel fıtığı ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Ahu Yağtu’nın nikah şahitliğini ise Tülin Çamlıca yaptı. Manken Ahu Yağtu, Hakan Yıldırım imzalı gelinlik giydi.

Ünlü komedyen nikahın ardından kısa bir konuşma yaptı ve “Sizlere örnek bir çift olmaya çalışacağız. Herkese yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.