• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

09 Mayıs 2011 18:47

Komşu ilçe Akyurt’a Kapalı Spor Salonu


Komşu ilçe Akyurt’a Kapalı Spor Salonu

Akyurt yıllardır özlemle beklediği Kapalı Spor Salonuna kavuştu.
İlçe Jandarma Komutanlığının bitişiğinde yapımı tamamlanarak hizmete giren tesisin açılması ilçedeki önemli bir eksiğini gidermiş oldu. Tesisin hizmete girmesiyle birlikte ilçede Salon Sporlarına olan ilgi ve taleplerde de ciddi artış gözleniyor.
Akyurt Kapalı Spor Salonunu yapımının tamamlanarak hizmete girmesinden sonra ilçedeki kurumlar arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla Akyurt Kaymakamlığı tarafından “Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” düzenleniyor.
Akyurt Kapalı Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya ilçe genelinden toplam 14 takım katıldı. Turnuvanın grup maçları 12 Mayıs 2011 Perşembe günü tamamlanacak. İki grupta mücadele eden takımlardan gruplarında ilk ikiye giren takımlar finallerde mücadele edecek.
Kendisi de Belediye takımında oynayarak turnuvaya katılan Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş “Kapalı Spor Salonu ilçemizin önemli bir eksiğiydi. Bu tesisin yapılmasıyla ilçemizdeki sosyal faaliyetler hız kazanacak. Bu tesisin açılmasıyla birlikte gençlerimiz ve hemşerilerimiz salon sporları yapma imkânlarına kavuştular. İlçemizdeki kurumların birbiriyle kaynaşması amacıyla bu turnuvayı tertip eden ilçe kaymakamımız Mustafa Yiğit’e, İlçe Spor Müdürü Fatih Yıldırım ve kaymakamlık yetkililerine teşekkür ediyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Umarım Belediye takımı olarak şampiyon biz oluruz “dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.