• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

15 Eylül 2013 16:23

Kurtlar Vadisi Çubuk’ta

İnternette klip çeken bir kaç gönüllü ilçenin renkli simalarını bir araya getirerek, küçükte olsa biraz güldüren bira da düşündüren bir video klip hazırlamış. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

kurtlar vadisi cubuk

Kurtlar vadisi pusu196. Yeni bölümle sezona merhaba dedi.
Tüm Türkiye’nin günlerdir sabırsızlıkla ve büyük bir heyecan ile beklediği kurtlar vadisi pusu beklenen yeni sezon 196. Yeni bölümle seyircisi ile buluştu. Kurlar vadisi pusu196. Yeni sezon yeni bölüm 12 Eylül akşamı atv ekranlarından yayınlandı. Kurtlar vadisi pusu 196. Yen bölüm ile yine nefesleri kesti.
Günlerdir hatta haftalardır gündemden düşmeyen ekranların rekortmen ve görüngü dizisi kurtlar vadisi pusu 196. Yeni sezon son bölümde yine unutulmayan sahneler boy gösterdi. 11 inci yılına giren ve yıllardır vazgeçilemeyen tutku kurtlar vadisi pusu heyecan yine doruktaydı. Kurtlar vadisi pusu severler yeni bölümleri yani Perşembe akşamlarını iple çekiyor.
Kurtlar vadisi pusu196. Yeni bölümde en merak edilen konulardan biride sezon finali yapıldığından bu yana Polat Alemdar’ın yaşayıp yaşamacağı idi. Ve beklenen sahne kurtlar vadisi pusu 196. Bölüm son sahnede gerçekleşti Polat alemdar ihtiyarları heyetinin yeni başkanı olarak gözüktü ve sevenlerini mutluluğa boğdu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.