• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

13 Nisan 2009 18:39

Kutlu Doğum Haftası Başlıyor

1989 dan bu tarafa, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Diyanet Vakfı tarafından düzenlenenKutlu Doğumetkinlikleri 14 Nisanda başlıyor.

Diyanet işleri Başkanlığı ile Diyanet Vakfı tarafından, Hz. Peygamber Efendimizin 1438. Doğum yıldönümü münasebetiyle Ankara Müftülüğü de bir takım etkinlikler yapmayı planlıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çubuk İlçe Müftüsü Ali Canbolat “Haftanın açılış programı, 14.04.2009 Saat 10.00’da Belediye düğün salonunda Kur’an kursları yararına düzenlenecek kermes açılışıyla başlayacak ve kermes hafta boyunca devam edecek” dedi.

Kutlu Doğum Haftasında boyunca yapılacak programların listesi şu şekilde belirlendi:

15–16 Nisan’da Radyo kervan’da “PEYGAMBER EFENDİMİZ “konulu bir bilgi yarışması düzenlenecek.

16 Nisan Perşembe günü saat 14:00’da Halk Eğitim merkezinde , Din İşleri Yüksek kurulu uzmanı Hanif Burun “PEYGAMBER EFENDİMİZİN ÖRNEK HAYATIkonulu konferans verecek.

20 Nisan Pazartesi günü Kur’an Kursu Öğrencilerinin ve Öğreticilerinin bayanlara yönelik hazırladığı program ile kutlu doğum haftası sona erecek.

Bu yıl Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin 21. yılı olması dolayısıyla haftaya ilişkin afiş, pankart ve kokartlarda ”21. Yıl” vurgusuna özellikle yer verilecek.

Vaazlar, Hutbeler, Mevlit ve Hatim merasimleriyle Kutlu doğum Haftası canlı tutulmaya çalışılacak diyen Müftü Ali Canbolat Bu programların hazırlanmasında emeği geçen Tüm Çubuk Esnafı’na teşekkür ediyorum ve bu vesile ile de tüm Çubuk halkını düzenlemiş olduğumuz programlara davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.