• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

12 Eylül 2015 12:36

MHP İlçe Başkanından Sert Sözler

MHP İlçe Başkanından Sert Sözler

cubuk ilce baskani adem kisecik

MHP Çubuk İlçe Başkanlığı, son günlerde PKK terör örgütünün hain saldırıları sonucu asker ve polislerin şehit edilmesi ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

MHP Çubuk İlçe Başkanı Adem Kisecik imzası ile yayınlanan basın açıklamasında, Ak Parti iktidarı ağır bir dille eleştirildi.

Kisecik: “Birkaç kez ismini değiştirdiniz. Önce kardeşlik süreci dediniz. Sonra barış süreci. En nihayet çözüm süreci yaptınız bu lanet olası sürecin adını. Biz terörle, teröristle müzakere edilmez, mücadele edilir dedikçe kandan besleniyorlar dediniz. Bugün terör örgütü olarak nitelendirdiğiniz herkese kandınız da aziz milletimizi kandırmak da pek mahir çıktınız. Hileyle şeytani planlarla akiller icat ederek kandırdınız insanımızı. Polisimizin askerimizin elini kolunu bağlayıp, mahkeme, asayiş timleri kurmalarına, silah ve bomba yığınağı yapmalarına göz yumdunuz 13 yıldır. Bugün kalkmış bomba ve silah stoklamışlar diyebiliyorsunuz. Siz neredeydiniz bu zaman diliminde. Ne iş yapıyordunuz. Belediye hal müdürü müydünüz? Dağlıca da yaşanan alçak saldırının üzerinden 24 saat geçtiği halde aziz şehitlerimizin naşına ulaşılamamış sayısı bile bilinmemektedir. Bugün yaşanan manzara tatminsiz bir ego aklın önüne geçmiş bir hırs ve kibrin ürünüdür. Manzaranın sorumluları ise televizyonlarda 400 vekil masalı anlatmakta futbol maçlarında şehit çocuklarımızı istismar etmektedirler. Biran önce göstermelik güvenlik toplantılarından, beylik sözlerden vazgeçilerek, kahraman polisimize ve silahlı kuvvetlerimize tam yetki verilmeli, yasalarla koruma altına alınarak terörle mücadelede hâkim duruma getirilmelidir. Son bulması umuduyla aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, yakınlarına ve büyük milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.