• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

26 Ocak 2010 23:04

Miniklerden Anlamlı Etkinlik

surpriz cocuklar 1Çubuk-Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren Sürpriz Çocuklar Anaokulu “Türk Günü Etkinliği” düzenledi.

Sürpriz Çocuklar Anaokulunda düzenlenen etkinliğe Çubuk Başsavcısı Hikmet Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Mensur Toprak, Şube Müdürü İdris Karakuş, öğrenci velileri ve misafirler katıldı.

 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program da minik öğrenciler tarafından oynanan “Bir Çocuğun Büyüme Evresi” isimli gösteride öğrenciler misafirler tarafından da bol bol alkış aldı. Minik öğrencilerin programı veliler tarafından büyük beğeni topladı.

Asıl amacı kimsesiz çocuklara yardım olan ve Türk Günü Etkinliği adı altında düzenlenen program öncesinde öğrenci velileri el emekleri ile yaptıkları yiyecek, içecek ve giyecekleri önceden hazırladılar. Programa katılan misafirlere satılan ürünlerden elde edilen gelir Sürpriz Çocuklar Anaokulu aracılığı ile kimsesiz çocuklara ulaştırılacak.

 Gerçekleştirilen bu programın öğrencilerle velileri kaynaştırmak ve kimsesiz çocuklara yardım amacıyla düzenlendiğini belirten Anaokulu Müdürü Remziye Altuntaş; “Sizler bilinçli ailelerseniz okul öncesi eğitimin ne kadar önemli ve çok gerekli olduğunu, sizlerde burada olarak bir kez daha vurgulamış oldunuz. İnşallah Çubuk’ta tüm okullarımızda okul öncesi eğitimi hep birlikte çalışarak aşılatacağız. Emeği geçen herkese ve programa katılan siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Yoğun ilginin olduğu etkinlikte miniklerin adeta büyüklerine şapka çıkartırcasına sergiledikleri performans davetliler tarafından büyük alkış aldı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.