• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

19 Haziran 2018 15:39

Muammer Aktaş 3. kez şenlik ağası seçildi

Muammer Aktaş 3. kez şenlik ağası seçildi

Çankırı’nın Şabanözü ilçesi Gündoğmuş köyünde 17 Temmuz 2018 Pazar günü Gündoğmuş Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından “16. Bahar Şenliği ve Etkinlikleri” yapıldı.

Şenlik alanına uzun kuyruklardan oluşan konvoy eşlik etti. Binlerce kişini akın ettiği şenlik, köy meydanında gerçekleşti.

Çubuk’tan da yoğun ziyaretçi akını olan şenliğe, Ankara Ak Parti milletvekili adayı Enes Şişman, Çankırı Ak Parti Çankırı milletvekili adayı Salim Çiftçioğlu, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, MHP İlçe Başkanı Ali Çankaya, meclis üyeleri,  STK temsilcileri, siyasiler, muhtarlar, Çubuk emlak ve müteahhitleri, Gündoğmuşlular ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlerleyen saatlerde çeşitli yarışmaların ve hediye çekilişlerinin yapıldığı şenlikte, ‘Şenlik Ağalığı’ seçimi için yarış yapıldı. Çekişmeli geçen ağalık seçimi yarışında Çubuk’tan Hanefioğlu İnşaat Emlak sahibi Mustafa Hanefioğlu, Paşa İnşaat Sıhhi Tesisat sahibi Fatih Sarıkaya, Muammer Aktaş Grup İnşaat Gayrimenkul Ltd. Şti. sahibi Muammer Aktaş ve Has Hanefioğlu İnşaat Emlak sahibi Sinan Hanefioğlu olmak üzere toplamda 15 kişi katıldı. Bu yılki geleneksel olarak yapılan şenlikte çekişmeli ağalık seçimini Çubuk’un renkli simalarından müteahhit Muammer Aktaş 26 bin TL vererek üst üste 3. kez şenlik ağası seçildi.

Şenlikte, yöresel sanatçılardan halk konseri, hediye çekilişi, yemek ikramı ve ağalık seçimi yapıldı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.