• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

28 Şubat 2009 23:56

Muhtar Adayları Partilerden Daha Hızlı

web-resim-muhtar-hasan-kesti

Çubuk’ta 29 Mart yerel seçim çalışmalarına başlayan muhtar adayları partilerden daha hızlı çıktı.

Muhtar adayları afiş, el ilanı ve broşür dağıtımının yanı sıra seçim lokali bile açan muhtar adayları var. Muhtar adayları belediye başkan adayları gibi çalışarak, vatandaşa vaatlerde bulunuyor.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtar Adaylarından birisi olan Hasan Kesti Çubuk’un en büyük mahallesi, Yıldırım Beyazıt’ın kendisi kadar sorunlarının da fazla olduğunun altını çizerek elini taşın altına koyduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarına hız vererek, seçmenleri ile bizzat görüşen Kesti, kendisinden emin olduğunu, şayet göreve geldiği takdirde bunu en iyi şekilde yapacağını ifade etti.

10 bini aşkın nüfusu olan Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nin yerlilerinden olduğunu belirten Kesti, emekli olduktan sonra 40 yıldır ikamet ettiği mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu ileri sürdü.

Çubuk Lisesinde memurluk görevinde çalışıp, emekli olan Kesti, seçildiği takdirde daha önce edindiği tecrübeleri halka yansıtacağını dile getirdi.

10’nu aşkın muhtar adayı ile yarışan Kesti, mahallenin sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çözümü için projeler ürettiğini söyledi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.