• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

16 Nisan 2011 17:05

Oto ve Halı Yıkamacılar Şehir Dışına Çıkarılacak

Çubuk Belediyesi galericilerden sonra şimdide yine belediye meclisinden alınan karar doğrultusunda, meskun mahal içerisinde kalan oto ve halı yıkama yapan iş yerleri şehir dışına çıkartıyor.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde bulunan oto ve halı yıkama yapan iş yerlerinin meskun mahal dışına çıkarılacağını, oto ve halı yıkama yapan iş yerlerinin sanayi sitelerine taşınacağını söyledi.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar merkezde trafiğin rahatlaması için bir dizi önlemler alındığını vurgulayan Özden, “Kent merkezinde yapacağımız düzenlemelerin bir parçası olan ve ilçedeki trafik yoğunluğunu hafifletmek için oto ve halı yıkama yapan iş yerlerini merkezin dışına çıkaracağız. Dar alanlara sıkışmış, trafik akışının yoğun olduğu, ulaşımın kimi zaman zorlaştığı, oto park ve diğer nedenlerle müşterilerin problemler yaşadığı ve en önemlisi mahalle sakinleri ile problemler yaşandığı alanlardan, oto ve halı yıkama işiyle uğraşan esnafımızı kurtarmak istiyoruz” dedi

Amaçlarının ilçe merkezindeki dağınık görüntünün giderilmesi, çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak olduğunu ifade eden Başkan Özden, “Merkezde apartman altlarında, konutların yanı başında bu iş yerleri olmuyor. Oto ve halı yıkama işleri için en uygun yer, elbette sanayi sitesidir. Bizde bu konuda belediye meclisimizde oy çokluğu ile karar aldık. Ekim ayının sonuna kadar bu iş yerlerimize müddet verilmiş olup, bu süre zarfından sanayiye taşınmaları sağlanacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.