• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

01 Aralık 2009 00:09

Özden, Bayram Vatandaşlarla Bayramlaştı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Kurban Bayramı’nda belediye personeli ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Çubuk’ta geleneksel hale gelen bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Lokman Özden, vatandaşlar ve belediye personeliyle bayramlaştı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapılan bayramlaşmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan yardımcıları Mehmet Kuzal, Hacı Çelebi, Belediye Meclisi üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan’ın da katıldığı törende merkez genç, yaşlı, çocuk çok sayıda vatandaşla doldu taştı.
Misafirleriyle tek tek ilgilenen Başkan Özden, bayramlarını kutlayarak, kolonya ve şeker ikramında bulundu. Özden, bayram nedeniyle hastanede hastaları ve çalışanları ziyaret ederek karanfil dağıtarak bayramlarını kutladı.
Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Sami Aydos ile birlikte hastanede incelemelerde bulunan Başkan Özden, doktor ve hastane çalışanlarından bayramda verilen sağlık hizmetleriyle ilgili bilgi aldı. Hastalar ve hasta yakınlarıyla da sohbet eden Özden, ilçede yapılan her türlü hizmetin bir bütün olduğunu söyleyerek, bu hizmet sürecinde sağlık çalışanlarına da büyük görevler düştüğünü hatırlattı. Başkan Özden, ”Sabır ve fedakarlıkla yürüttükleri kutsal görevlerinde tüm sağlık çalışanlara kolaylıklar ve başarılar dileyerek, Mübarek Kurban Bayramlarını Kutlarım” diye konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.