• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

24 Şubat 2009 01:20

Özden; ”Çubuk’u Beraber Yöneteceğiz”

Çubuk Ak Parti Belediye Başkan Adayı Lokman Özden, eski yeni Ak Parti İlçe Teşkilat üyelerini topladı.

Çubuk Ak Parti Belediye Başkan aday adayları, Belediye Meclis üyesi aday adaylarının, Belediye Meclis Üyesi adaylarının, Ak Parti eski ve yeni yöneticilerinin ve çok sayıda partilinin katıldığı birlik beraberlik ve istişare toplantısında ilk konuşmayı İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan yaptı.

Acehan, Ak Parti’de demokrasi yarışının yaşandığını ifade ederek, “Bizler bu yarışta birlik beraberliğimizi koruyarak çıktık. Ne mutlu bize burada hep birlikteyiz. Genel merkezimizce Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden’le ”Durmak Yok Yola Devam” kararı çıkmıştır. Çubuk için bir çığır açtığımız ortadadır. Kendi içimizde birlik ve bütünlüğümüz tamdır. Belediye başkan adayımıza başarılar diliyorum” dedi.

Toplantıda son olarak konuşan Çubuk Belediye Başkan adayı Lokman Özden de, “Ak Partimizin ve Genel Başkanımızın vermiş olduğu bu göreve layık olmaya çalışacağım. Bu yarışta Aday Adayı olan hizmet yolunda yarıştığım arkadaşlara saygılar sunarım. Belediye Başkanı olduğumda tüm ilçe halkını kucaklayacağım. Biz seçimle birlikte gönülleri kazanacağız. Hizmetkâr bir belediyecilik anlayışı içersinde çalışacağız. Çubuk’u beraber yöneteceğiz. Kimin Çubuk ile ilgili projesi varsa gelsin diyoruz. Bize karşı olan partilerin fikirlerine de açığız”diye konuştu.

H.Yiğiner

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.