• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

19 Ağustos 2010 17:36

Özden, İlçe Protokolüne İftar Yemeği Verdi

ANKARA – Çubuk protokolü, Belediye Başkanı Lokman Özden’in düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

lokman ozden

Esenboğa Airport Hotel’de verilen yemeğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Zafer Dur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, İlçe Müftüsü Ali Canbolat, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar, okul müdürleri, ilçe milli eğitim müdürlüğü ile kaymakamlık personeli, din görevlileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, banka müdürleri de katıldı. Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu iftar yemeğinde davetliler, İlçe Müftüsü Ali Canbolat tarafından okunan dualardan sonra tasavvuf müziği eşliğinde oruçlarını açtı.

Düzenlediği iftar yemeğiyle ilçe protokolünü bir araya getiren Özden, davetlilerin Ramazan ayını kutlayarak, iftar yemeğine teşrif ettikleri için teşekkür etti. İftar yemeklerinin zengin fakir ayırt etmeksizin toplumun her kesimindeki insanları bir araya getirerek, kaynaşmasının sağladığını belirten Özden, Ramazan ayının önemine değindi. Başkan Özden, ‘Ramazan ayı birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan bolluk ve bereket ayı. Ramazan’ın kendine has güzellikleri var ve biz de bu güzellikleri yaşatmaya çalışıyoruz. İlçemizde her gün halkımızla iç içe oluyoruz. Gücümüz yettiğince de yanlarında olmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

İftara katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç de Çubuk’a hizmet eden protokolü bir araya getirdiği için Başkan Özden’e teşekkür ederek, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.