• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

13 Mart 2009 22:46

Özden; “Karamsar Olmayalım”

lokman-ozden

Çubuk Ak Parti Belediye Başkan Adayı Lokman Özden, İç Anadolu’nun en büyük canlı hayvan pazarlarından olan Çubuk Canlı Hayvan Pazarını gezdi.

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden, İç Anadolu’nun en büyük canlı hayvan pazarlarından olan Çubuk Canlı Hayvan Pazarını gezerek pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet edip istek ve taleplerini dinledi. Daha sonra Belediye yetkililerden pazar ile ilgili bilgi aldı. Lokman Özden, Canlı Hayvan Pazarı için daha modern ve daha temiz bir düzenleme yapmaya çalışacaklarını söyledi. Esnaflardan canlı hayvan piyasası hakkında da bilgi alan Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden, piyasanın durgun olduğunu fakat yavaş yavaş canlandığını söyleyen esnafa “inşallah daha da iyi olacak karamsar olmayalım” dedi.

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden, pazara giren hayvanların sağlık durumlarını kontrol eden veterinerlerden ve pazarın güvenliğini sağlayan Zabıta ekiplerinden bilgi aldı. Canlı hayvan pazarının ilçe ekonomisi için önemine dikkat çeken Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden şunları söyledi;” Çubuk hayvan pazarı bölgede önemli bir yere sahip en büyük hayvan pazarıdır. İlçe ekonomisi için hayvan pazarına yapılacak her yatırım burasının çok daha fazla ilgi görmesine neden olacaktır. Pazarın kontrol edilip temiz tutulması, veterinerlerimizin hayvanların sağlık durumlarına ilişkin kontrolleri sürekli yapması pazar esnafının ve halkımızın menfaatinedir” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.